Diensten

De diensten die hieronder staan beschreven zijn niet uit steen gehouwen, het zijn enkel uitgangspunten waaruit we kunnen werken. Elk project is anders en iedereen heeft andere wensen. Hierom kan je voor een persoonlijk altijd even een mailtje sturen, dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Raad geven

We kunnen je met raadgeving helpen op technisch gebied. We hebben kennis in huis over informatica, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Hierdoor kunnen we met veel technische problemen helpen. Als je een eigen project hebt en ergens niet uit komt kan je altijd vrijblijvend een mailtje sturen met je vraag of probleem!

Project van begin tot eind

Als je een project of idee hebt en het niet zelf wilt realiseren kunnen wij dat ook voor je doen. We gaan dan met je bespreken wat je wensen zijn en samen kijken wat er mogelijk is. Je kan ons altijd mailen op info@aesotech.com voor vragen.

Conceptdetaillering

In ons vakgebied wordt er altijd eerst een concept gemaakt. In het detailleren van een concept wordt gekeken wat de mogelijke oplossingen zijn voor alle uitdagingen en welke hiervan het best bij elkaar passen voor een zo compleet mogelijk eindproduct. Dit is nog niet het eindresultaat, maar al het engineering is gedaan. Als je hierna zelf het project wilt maken, maar geen idee hebt waar je rekening mee moet houden of hoe je bepaalde onderdelen moet ontwerpen, dan kunnen wij je voor zover je nodig hebt meenemen in het proces. Het verschil met een project van begin tot eind zit hem erin dat we bij het project “van begin tot eind” het eindproduct leveren, terwijl we hier kijken hoe we het best voor jou een “handleiding” kunnen maken zodat je er verder zelf aan kunt werken.